Mario Boots Services - Home - Kunt u Boots bellen, die komt het bij u halen!
Te huur vanaf juli/augustus 2019: 
Bedrijfspand gelegen aan de Reflectiestraat 31 in Nootdorp.

Algemeen:
Bedrijfspand met eerste etage, gelegen op centrale locatie in Nootdorp.  Door de ligging langs de A12 zijn er goede uitvalswegen naar Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, 

Indeling:
Begane grond circa 69 m²:
Entreehal met trap naar de 1 etage. Bedrijfsruimte met toiletruimte en fonteintje. Overheaddeur met een hoogte van ca. 3,8 meter.
1 Etage circa 65 m²:
Bedrijfsruimte met betonnen vloer.
 
Parkeren:
Twee parkeerplaatsen voor het bedrijfspand. 

Huurpijs:
De huurprijs voor het bedrijfspand is € 1.200,00 en de servicekosten € 50,00 per maand exclusief BTW. De huurder dient zelf een contract af te sluiten voor de levering van water, elektriciteit en gas. Minimale huurtermijn van één jaar.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de statistiek(CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs, zal nimmer lager zijn dan de huursom van het voorgaande huurjaar.

Waarborgsom:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een waarborgsom storten ter grootte van drie maanden huurverplichting.

Foto's:
Het pand is nog niet opgeleverd, dus daarom zijn de ruimtes op de foto nog niet afgewerkt.